Garancia

6 HÓNAP TELJES KÖRŰ GARANCIA

Garanciális időszak alá tartozó gépek általunk történő szervizelése esetén az eredeti, kereskedői garancia érvénytelenedhet, elveszhet abban az esetben, ha pl. hardveres javítás miatt szét kell szerelni a laptopot. Szoftveres javításokra, beállításokra ez nem vonatkozik, az ilyen esetekben természetesen továbbra is érvényesíthető a későbbiekben a kereskedőnél a garancia. Kisebb hardveres módosítások (pl. RAM bővítés) esetén sem kell garanciavesztéssel számolni.


A még a kereskedői garanciális időszak alá tartozó számítógépek esetében is vállaljuk a szervizelést, de ez esetben fontos tudni pár dolgot.

A "garancia", amit a kereskedő a számítógép (laptop, asztali PC) eladásakor vállalt, a mi szervizünknél nem érvényesíthető, hiszen mi semmilyen kapcsolatban nem állunk az Ön kereskedőjével.

Szervizmunkánkra természetesen mi is vállalunk garanciát. Az általunk javított gépekre 6 hónapon keresztül garancia érvényesíthető, melynek keretében vállaljuk, hogy az általunk elhárított problémát - kiújulása esetén - térítésmentesen javítjuk.
Szoftveres hibaelhárítás esetén szoftverhibáktól mentes, gyári paraméterek között működő gépet adunk át. Szoftveres javításra garanciát nem tudunk vállalni! 

Sikertelen javítási kísérlet esetén semmilyen költséget nem számítunk fel, kiszállás esetén kiszállási díjat sem!

*Amennyiben az ügyfél nem kéri a javítást, a kiszállási díjat felszámítjuk. Szervizbe hozott gépek esetén a bevizsgálás, hibamegállapítás hétköznap 0 Ft, hétvégén 4 500 Ft.

** Budapest belső kerületeiben (V., VI., VII., VIII., valamint a XVIII.,XIX. kerületekben) a kiszállás hétköznapokon 10-18-ig INGYENES! Hétvégén 12-16-ig 4 500 Ft.
A többi budapesti kerület esetén a kiszállási díj+bevizsgálás hétköznapokon 10-18-ig 2 500 Ft, hétvégén 12-16-ig 4 500Ft.