GARANCIA

6 HÓNAP TELJES KÖRŰ GARANCIA

Garanciális időszak alá tartozó gépek általunk történő szervizelése esetén az eredeti, kereskedői garancia érvénytelenedhet, elveszhet abban az esetben, ha pl. hardveres javítás miatt szét kell szerelni a laptopot. Szoftveres javításokra, beállításokra ez nem vonatkozik, az ilyen esetekben természetesen továbbra is érvényesíthető a későbbiekben a kereskedőnél a garancia. Kisebb hardveres módosítások (pl. RAM bővítés) esetén sem kell garanciavesztéssel számolni.


A még a kereskedői garanciális időszak alá tartozó számítógépek esetében is vállaljuk a szervizelést, de ez esetben fontos tudni pár dolgot.

A "garancia", amit a kereskedő a számítógép (laptop, asztali PC) eladásakor vállalt, a mi szervizünknél nem érvényesíthető, hiszen mi semmilyen kapcsolatban nem állunk az Ön kereskedőjével.

Szervizmunkánkra természetesen mi is vállalunk garanciát. Az általunk javított gépekre 6 hónapon keresztül garancia érvényesíthető, melynek keretében vállaljuk, hogy az általunk elhárított problémát - kiújulása esetén - térítésmentesen javítjuk.

Szoftveres hibaelhárítás esetén szoftverhibáktól mentes, gyári paraméterek között működő gépet adunk át. Szoftveres javításra garanciát nem tudunk vállalni! 

Sikertelen javítási kísérlet esetén semmilyen költséget nem számítunk fel, kiszállási díjat sem!

*Amennyiben az ügyfél nem kéri a javítást, a kiszállási díjat felszámítjuk. 

© 2013. MOTO SZERVIZ Számítógépszerviz - 1196 Budapest
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!